Nieuwe trainers KTT Inline

Nieuwe trainers KTT Inline

4 januari 2020

Januari 2021
 

Na jaren vol met eindeloze energie en tomeloze inzet heeft Mark Horsten aangeven te stoppen als trainer van het het team. Mark heeft met zijn team unieke prijzen weten te pakken. Naast de doelstellingen om nationaal titels te scoren heeft hij zijn rijders ook laten presteren op internationale titeltoernooien. Waaronder de Europese titel van Bente en haar zilveren plak op het WK in Barcelona. Mark heeft zijn passie voor de sport: techniek en het Inlinespelletje volop overgebracht op zijn rijders. 

Voor 2021 heeft het bestuur Kay Schipper (24) erbij gevonden om samen met Kelly Schouten (24) het beste in de atleten naar boven te halen. Beide hebben hun trainingspapieren en hebben ook heel veel ervaring binnen meerdere diciplines. Kelly is zelf nog topsportster in het team van Jillert Anema en Kay wilt het traininggeven combineren met het rijden van Inline-wedstrijden. Samen zijn ze hoofdtrainer en verdelen ze de taken om altijd de talenten optimaal van dienst te zijn. Daarnaast wilt Mark nog wel assisteren bij de wedstrijden. 

Met de invulling van het begeleidingsteam kunnen de verwachtingen van het team weer hoog zijn en willen we weer volop mee doen om de prijzen. 

Verder willen wij Mark bedanken voor de jaren dat hij trainer/ coach was van dit team!

Sponsors

Partners