Nieuwe wedstrijdkalender vind doorgang!

Nieuwe wedstrijdkalender vind doorgang!

2 april 2021
De corona epidemie houdt ons allen flink in de greep, maar gelukkig heeft de KNSB in samenspraak met de overheid een oplossing kunnen vinden om toch wedstrijden te organiseren.

 

De KNSB heeft van het ministerie van VWS toestemming gekregen voor het organiseren van topsportevenementen voor inlineskaters. Het gaat om twaalf wedstrijddagen, waarop tien baan- en wegwedstrijden en vijf marathons gereden worden. De wedstrijdcyclus wordt afgewerkt in de periode van vrijdag 30 april tot en met zaterdag 19 juni.

Verder lezen en meer informatie: check onderstaande link

https://www.schaatsen.nl/nieuws/2021/maart/groen-licht-voor-inlineskate…

 

<strong>Jeugdwedstrijd inlineskaten onderdeel van pilot met toegangstesten<</strong>

Ook voor de junioren B heeft KNSB wedstrijden op de planning staan: Na toestemming van het ministerie van VWS organiseert de KNSB in samenwerking met NOC*NSF op zaterdag 17 april een inlineskatewedstrijd voor kadetten en junioren B. Het testevenement is onderdeel van de pilot met toegangstesten die landelijk wordt gehouden. Eerder werd al geëxperimenteerd met concerten, festivals en theatervoorstellingen.

Meer lezen en meer informatie: check onderstaande link

https://www.schaatsen.nl/nieuws/2021/april/jeugdwedstrijd-inlineskaten-…

 

Noot. De precieze uitwerking van de wedstrijden, deelnermerslijsten en regels is nog onduidelijk en zal later door de KNSB verstrekt worden. 

Foto's gemaakt door Timsimaging

Chris Berkhout 500m kadetten
Chris wint de NK-titel 500m in 2019

Sponsors

Partners