RTC-rijders actief in de landelijke marathoncompetitie

RTC-rijders actief in de landelijke marathoncompetitie

26 oktober 2016
Jeroen Janissen, Victor Ramler, Simone Warmerdam en Rachelle van de Griek hebben de afgelopen twee marathons op landelijk niveau meegedaan.

Debuut in Amsterdam

Voor Rachelle van de Griek was het haar eerste keer in het landelijke peloton na vorig jaar in de 6-banen competitie zichzelf in de kijker te hebben gereden. De eerste wedstrijd in Amsterdam bleek een ware uitdaging. Na 20 ronden moest ze helaas het peloton verlaten. 

Bij de heren kwamen Jeroen Janissen en Victor Ramler op de Jaap Edenbaan ook voor het eerst op landelijk niveau in actie. Jeroen zat mee in de kopgroep van 20 man die een rondje pakte op het peloton maar moest deze laten lopen. Wel liet hij zich na een korte rustperiode in het peloton afzakken naar dezelfde groep om zijn ploeggenoot Roy Mulder te helpen die naar een knappe 8ste plek reedt. Victor reed knap mee in het peloton en volbracht de 88 ronden. 

 

Uitslag KPN Marathon Cup Amsterdam

Rachelle van de Griek         :           20 ronden 

Klik hier voor de volledige uitslag van de Topdivisie Dames

Jeroen Janissen                  :           35ste plaats

Victor Ramler                      :           32ste plaats

Klik hier voor de volledige uitslag van de Beloften

Leeuwarden

Simone, die in Amsterdam nog niet in actie kwam, reed in het pak van team Naturalicious. Op het snelle ijs in de Elfstedenhal werden talloze pogingen gedaan om een kopgroep te vormen maar de dames kwamen niet weg. De wedstrijd kende een snelle laatste paar ronden en ging in een choatische sprint naar de streep waar Simone in de buik van het peloton finishte. 

Jeroen reed bij de Beloften ook uit in het peloton. Hier ontstond er wel een kopgroep waardoor de rest mocht afsprinten op 94 ronden. 

De dames en heren van het RTC zullen deze winter nog meer in actie komen op onder andere hun thuisbaan Haarlem en de afsluitende wedstrijd in Amsterdam. 

 

 

Uitslag KPN Marathon Cup 2 Leeuwarden

Simone Warmerdam       :               41ste plaats

Klik hier voor de volledige uitslag van de Topdivisie Dames

Jeroen Janissen              :               35ste plaats

Klik hier voor de volledige uitslag van de Beloften

Sponsors

Partners