Samenwerking Portegies Fysio

Samenwerking Portegies Fysio

31 mei 2017

Samenwerking Portegies Fysio

Al sinds seizoen 2010/2011 is Portegies Fysio voor sporters betrokken bij de para- en medische begeleiding voor de schaatsers. Waar Stichting Top Schaatsen Haarlem (STSH) de afgelopen jaren is uitgegroeid tot Schaatsacademie en RTC Noordwest, is ook de para- medische begeleiding uitgebreid en staat er nu een deskundig team van fysiotherapeuten, sportartsen en medisch specialisten gereed om de schaatsers op uiterst professionele wijze te begeleiden in geval van blessures. Daarnaast hebben de fysiotherapeuten van Portegies Fysio voor sporters tot doel om blessures te voorkomen en in de afgelopen jaren zien wij dan ook een forse terugloop van overbelastingsblessures. Dit komt mede door goede samenwerking en overleg tussen sporter, ouder, trainer en fysiotherapeut zowel intern als extern.

Komend seizoen zullen wij mede participeren in een “Blessurepreventie Project” van de KNSB samen met fysiotherapeuten van andere RTC’s. De eerste bijeenkomst is inmiddels geweest ons werd hier duidelijk dat Schaatsacademie en RTC Haarlem voorloper is als het gaat om de organisatie rond de para- en medische begeleiding. Er blijft altijd ruimte voor verbetering, maar in zowel praktische- als formele zin hebben we het goed voor elkaar. Waar de schaatsers zich ontwikkelen tot professioneel atleet stellen wij ons tot doel ons te blijven ontwikkelen in het aanbieden van professionele sportzorg. Wij zijn trots op de samenwerking die we met Schaatsacademie en RTC Noordwest hebben en gaan dit seizoen met veel plezier weer aan de slag.

Wij wensen alle schaatsers een frisse en goede start met de trainingen en heetten daarnaast de nieuwe trainers en het team inline skaters van harte welkom bij het RTC Noordwest.

www.sportfysiospecialist.nl

Sponsors

Partners