Janne Berkhout

Janne
Berkhout
Janne Berkhout
Functie
Sporter
Geboorteplaats
Nibbixwoud
Geboortedatum
2004-10-26
Categorie
Dames Junioren A1
Categorie Inline skaten
Dames Junioren A
Lengte
173 cm
Woonplaats
Hauwert
Vereniging
Radboud
Studie/school
Osg West-Friesland vwo 4

Bio

Ik ben Janne Berkhout 17 jaar oud. Mijn vader is een echte schaats liefhebber en zodoende ben al vanaf mijn 3e jaar (!) met veel plezier aan het skeeleren bij Radboud.Daarna ben ik begonnen met jeugdschaatsen. Ik heb altijd fanatiek met veel plezier geskeelerd en geschaatst, ook samen met mijn broers en zusje die ook allemaal fanatiek deze sporten beoefenen. Ik heb altijd met veel plezier geskeelerd, maar begon pas gestructureerd te trainen toen ik bij het KTT Noordwest Inline kwam. Ondertussen wordt dit jaar al mijn derde jaar bij het skeeler-KTT en ga ik dus beginnen aan mijn eerste jaar bij het KTT Langebaan. 

Sinds vorig jaar heb ik mij volledig gefocust op marathonschaatsen waarbij ik in een geweldig team, VanRamhorst Bluedune, heb geschaatst. Vanaf  dit jaar ga ik nu ook de stap maken naar het KTT Noordwest langebaan. Naast het marathonschaatsen heb ik veel zin in de nieuwe uitdagingen van de langebaan. Naast het sporten doe ik 5VWO op de middelbare school, en houd ik ook van gitaarspelen:) Ik kijk er ontzettend naar uit om komend jaar bij het KTT Noordwest langebaan te gaan schaatsen!

Eén van de mooie dingen aan het sporten vind ik dat je vaardigheden ontwikkelt die je in het echte leven toepast. Bijvoorbeeld als je een moeilijke taak moet voltooien dat je leert om er met een concreet plan in te gaan. Elk jaar wordt de voorbereiding beter en de doelen uitdagender. 

 

 

 

 

 

Persoonlijke records

47458

Sponsors

Persoonlijk nieuws

Partners