Sharissa Oussoren

Sharissa
Oussoren
Sharissa start
Functie
Sporter
Geboorteplaats
Midwoud
Geboortedatum
2007-01-26
Categorie
Dames Junioren B2
Categorie Inline skaten
Dames Junioren B
Lengte
164 cm
Woonplaats
Midwoud
Vereniging
Radboud Inline-skating
Studie/school
Werenfridus VWO

Bio

Hoi, ik ben Sharissa, 16 jaar, geboren en wonend in Midwoud. Op dit moment zit ik in de 4e klas van VWO op het Werenfridus in Hoorn. Ik hou heel erg van skeeleren, waar ik mee begonnen ben toen ik 6 was. Ik vond het zo leuk dat ik naar een vereniging ben gegaan. Tussen mijn 7e en 14e jaar heb ik bij vereniging Radboud les gehad. Daar skeeler ik op de piste in Wervershoof en op de baan in Medemblik. Op mijn 10e ben ik begonnen met wedstrijden te rijden. 

Afgelopen 3 jaar heb ik meegedaan aan het NK inline. Het 1e jaar was vooral een leermoment voor mij. Het 2e jaar reed ik echt mee voor de podiumplekken, waarbij ik ook 2 zilveren medailles heb gehaald op de one-lap en de 100m sprint en een mooie 4e plaats op de puntenkoers. Als extra sport heb ik ook aan synchroon skiën gedaan, hiermee ben ik 2x Nederlands Kampioen geworden. 

Daarnaast doe ik ook aan langebaan schaaten. Afgelopen 2 jaar heb ik bij de C-Selectie gezeten onder leiding van Bram Kras en Thea Bervoets. Dit seizoen word ik begeleid door Raymond van Hemert. Mijn focus ligt vooral op sprint afstanden, maar ook op langere afstanden. Ook rij ik regelmatig marathon.

Ik ben dankbaar voor mijn sponsor die dit mogelijk maakt.

●Lyecs

 

 

Persoonlijke records

59964

Foto's

Sponsors

Partners