Sharon Portegies

Sharon
Portegies
Sharon Portegies
Functie
Fysiotherapeut
Studie/school
Msc. Sportfsyiotherapeut

Bio

Ik ben afgestudeerd in 2002 aan de HvA en heb daarnaast 8 jaar in een particuliere praktijk gewerkt. Al snel was mij duidelijk dat de richting sportfysiotherapie mijn interesse had. In 2005 ben ik de Master Sportfysiotherapie aan de HU gestart en ben in 2008 afgestudeerd. Ik heb jarenlange ervaring met de begeleiding en behandeling van recreatieve sporters en topsporters , zoals een commercieel schaatsteam en de C2 van A.F.C. Ajax. In 2010 ben ik mijn eigen praktijk gestart, die zich voornamelijk richt op de behandeling en begeleiding van sporters en sportgerelateerde klachten.

Op NON-profit basis ondersteun ik een 7-tal regionale sporttalenten (SportPhysicS Talenten Team) welke te weinig ondersteuning hebben om de stap naar de top te kunnen maken. Daarnaast ben ik actief lid van het Schouder Netwerk Amsterdam en ben ik nauw betrokken bij de Sportpoli van het Spaarne Gasthuis.

Naast mijn werkzaamheden als Sportfysiotherapeut ben ik ook actief NVSF lid buiten de praktijk en houd ik mij bezig met het opleiden van toekomstig Master Sportfysiotherapeuten. Tevens zet ik mij in om bruggen te bouwen die moeten leiden tot multidisciplinaire samenwerking tussen Sportartsen, Sportfysiotherapeuten, Medisch specialisten, Sportmasseurs, en andere sportzorgverleners in regio Haarlem e.o.

In 2011 ben ik door de NVFS uitgeroepen tot sportfysiotherapeut van het jaar, een goede blijk van waardering door collega sportfysiotherapeuten uit het hele land.

Sponsors

Partners